Kindermode
Kinderfashion

Welke kindermode trends zijn er op dit moment?

Nog even en we ruilen de winterkleding weer in voor de zomercollectie. Het is elk jaar weer een verrassing wat de trends op het gebied van kindermode zullen zijn. Welnu, je zou de kindermode voor de zomermaanden best verrassend kunnen noemen. Creativiteit speelt daarbij een grote rol. Je zou bijna kunnen stellen dat alles is toegestaan wat betreft de kindermode voor de zomermaanden.

Optimistisch en zeer vernieuwend

Het is bijna zomer en dus is het als trotse ouders alvast goed te weten wat de trends op het gebied van kindermode zijn in de warmere maanden van het jaar zijn. Kernwoorden zijn in elk geval optimistisch en vernieuwend. De kindermode voor de zomermaanden variëren van krachtige regenboogkleuren tot de meer zoete snoepjestinten. Opvallend: kindermode doet het in de zomer met minder technologie maar met meer humor.

Creatieve chaos van kleuren en prints

In de zomermaanden draagt je zoon of dochter kindermode die je zou kunnen omschrijven als een creatieve chaos van kleuren en prints. Er is volop ruimte voor kunstzinnigheid en de citroengele kleur zie je in heel veel kindermode terug. Ook kun je je kind zonder dralen shirts met opvallende prints en met retro-design aandoen. De kindermode voor de zomer staat bol van de creativiteit en behalve geel spelen ook de kleuren lichtroze, blauwgroene en beige een belangrijke rol de komende maanden.

Aardkleurige prints en materialen

Kindermode voor de zomer is zeker ook een moderne casual style en Bohemien kan straks prima gecombineerd worden met streetstyle, waarin nadrukkelijk ruimte is voor aarde kleurige prints en materialen. Ook Afrikaanse en Scandinavische invloeden zien we terug in de kindermode voor de zomer. Nieuwe kindermode voor de zomer is het schortjurkje en print en applicaties in de kleuren oranje, bruin, geel en rood.

Minimalistische prints en designs, kunst en architectuur

De kindermode kenmerkt zich ook al door minimalistische prints en designs en combineren kunst, architectuur en wetenschap. Symmetrische ontwerpen in wit, zwart en grijs vormen ook een belangrijk onderdeel van de kindermode in de zomer. De kindermode wordt de komende maanden ook beheerst door een ‘fantasy world’, een wereld waar droom en realiteit dwars door elkaar lopen. Deze kindermode straalt nadrukkelijk warmte, geluk en gezelligheid uit.

Kindermode in het teken van vriendschap en avontuur

Kindermode is ook vriendschap en avontuur en ook de wat zachtere stoffen als tricot en tule zien we straks terug in fantasievolle jurkjes en rokjes terwijl ook de jongens gerust uitgerust mogen worden met leuke fantasie borduursels.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *