Pak op maat
Op maat gemaakt

Waarom een maatpak kopen ideaal is

Wil jij indruk maken in een pak? Maar voldoen de pakken die je tegenkomt niet aan jouw wensen? Dan is een maatpak een goed idee. Met een maatpak weet je zeker dat het pak aansluit bij jouw persoonlijke wensen en op deze manier zul jij zelfverzekerdheid uitstralen. Omdat jij wordt geïdentificeerd met de kleding die jij draagt kan het handig zijn om een eigen pak te laten ontwerpen. Door dat je hierbij de mogelijkheid krijgt alles zelf te ontwerpen kun je ook zelf bepalen wat jij wilt uitstralen. Door dat je zelf kunt kiezen uit de ruime keuze aan verschillende stoffen, knopen, voeringen en initialen kun jij een uniek pak creëren. Door dat jij het pak zelf hebt ontworpen zul je niet iemand anders in datzelfde pak zien lopen. Bij een pak op maat hoef jij je nooit meer te irriteren aan te lange broekspijpen, een te wijd jasje of te korte mouwen. Met een pak die op jouw lichaam is afgesteld weet je zeker dat het lekker zit. Of het nu gaat om een bruiloft, een zakelijke bespreking of een andere gelegenheid maakt niet uit. Met een maatpak ben jij verzekerd van de juiste uitstraling die jij wilt bereiken.

Het laten maken van het maatpak

Bij een afspraak wordt er de tijd genomen om jouw wensen te inventariseren, de juiste stof vinden passend bij jouw huidskleur, bij het seizoen en het doel van je kleding en uitstraling. Er is zo’n ruime keuze aan stoffen dat je wordt geholpen met kiezen. Daarna worden de knopen en voering gekozen. Het model van het jasje wordt bepaald door het type en breedte schouder, breedte reversknoop- en taillehoogte, lengtes, mate van wegsnijden en natuurlijk het type zakken. Voor de broek wordt er gekeken naar het aantal bandplooien, type zakken, de band verwerking en de sluiting.

Door de uitgebreide meting en door naar de houding te kijken weten we wat voor patroon we kunnen gaan maken. Veel bedrijven bieden een maatpak aan die niet predicaat verdient. Het staat of valt in eerste instantie met de persoon die het pak aanmeet. Hij of zij moet in staat zijn jouw wensen en houding te kunnen vertalen in een model en patroon dat bij jouw karakter en lichaam past. Daarom is het belangrijk om jou te leren kennen. Naast het juiste patroon, stof en model voor de buitenzijde is het binnenwerk van groot belang.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *