Op maat gemaakt

Pak op maat laten maken

Pak op maat laten makenDraag je graag een pak maar vind je eigenlijk nooit dat pak dat je graag zou willen dragen? Mist er iets of is de pasvorm in jouw ogen net niet helemaal zoals je dat wenst, overweeg dan eens serieus een pak op maat te laten maken. Dan ben je verzekerd van de perfecte pasvorm en ziet het pak er uit zoals jij dat in je hoofd hebt.

Je hebt overal een stem in en hebt de regie in handen

Ben jij iemand die graag alle touwtjes in handen heeft en overal een stem in wilt hebben? Dan is een pak op maat laten maken net iets voor jou. Een pak op maat laten maken betekent dat het pak gemaakt wordt onder jouw regie. Bovendien heb je steeds inspraak in de samenstelling van het pak.

Kijk naar gebruik, gelegenheid en de frequentie van dragen

Het enige wat je eigenlijk niet doet bij het proces van een pak op maat laten maken is dat je het niet zelf maakt. Dat doet uiteraard een vakman, wel op jouw aanwijzingen uiteraard. De eerste stap die gezet moet worden is dat je een stof moet kiezen voor je pak. Het is dan belangrijk om speciaal te kijken naar het gebruik, de gelegenheid en de frequentie van dragen. Heb je die keuze gemaakt dan volgt het zeer belangrijke meetwerk, want de vakman meet echt alles en dat vaker dan een keer. Iets om je nu al voor te bereiden.

Pasvormen en modetrends worden doorgenomen

Behalve de keuze voor de stof kies je ook zelf voor kleuren en dessins en worden ook de verschillende pasvormen doorgenomen en worden ook de laatste trends op het gebied van mode besproken. Je wilt immers een trendy pak dat voldoet aan het hedendaagse modebeeld. Uiteraard krijg je ook volop de gelegenheid om andere specifieke wensen bij de vakman neer te leggen. Jij hebt immers de regie.

Laat ook alleen een jasje, pantalon of overhemd op maat maken

Omdat er nogal wat komt kijken bij een pak op maat laten maken, start het proces altijd met de voeten op tafel en met een goede kop koffie. Dit hoeft niet per se bij de vakman te zijn, die kan ook gewoon bij je thuiskomen. Behalve een pak op maat laten maken, kun je uiteraard ook kiezen voor het op maat laten maken van alleen een jasje, pantalon en zelfs overhemd.

Meer over maatpakken lees je hier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *