Damesmode
Dameskleding

Het kopen van geschikte dameskleding

Voor de meeste vrouwen is het altijd weer een hele uitdaging om geschikte dameskleding te vinden. Zo is het niet alleen belangrijk dat je kleding in je eigen maat vindt, maar ook moet je rekening houden met alle verschillende trends. De fashion trends op het gebied van dameskleding willen nog weleens veranderen. Dit resulteert er dus in dat je om de zoveel tijd weer nieuwe kleding moet aanschaffen. Ben jij benieuwd wat op dit moment precies de trend is? Hier lees je exact welke kleding er op dit moment hip is en welke kleding je beter in de winkel kunt laten hangen.

Gestreepte dameskleding

Strepen en fashion gaan al jaren samen. Het is echter wel van groot belang dat je het juiste soort kleding kiest. Strepen hebben namelijk een grote invloed op je figuur. Zo zullen horizontale strepen je al snel dikker maken als je al iets aan de forse kant bent. Horizontale strepen kunnen erg leuk zijn, maar blijf er ver vandaan als je iets forser bent. Ben je juist wat breder gebouwd? Dan is dameskleding met verticale strepen ideaal voor jou. Terwijl horizontale strepen vrij breed mogen zijn, raden we je aan om voor dunne verticale strepen te kiezen.

Het leren jasje

Een ander fashion item dat we steeds meer zien verschijnen is het leren damesjasje. Deze jas geeft je een stoer uiterlijk. Een jasje van leer kan je vrijwel overal boven dragen. Het wordt vooral vaak gecombineerd met een wit T-shirt. In combinatie met een wit T-shirt en jeans zal een leren jasje niemand misstaan. Dit is dan ook een item dat absoluut niet mag ontbreken in je kledingkast. Heb jij nog geen leren jasje? Dan is het aan te raden om nieuwe dameskleding te kopen!

Kleding met stippen

Terwijl de vorige onderwerpen juist wel aan te raden zijn, is kleding met stippen in de meeste gevallen af te raden. Zo is witte dameskleding met zwarte stippen absoluut uit den boze. Terwijl dit een aantal jaren geleden nog wel in was, zien we dit op dit moment nauwelijks meer voorbijkomen. Het is dan ook niet aan te raden om dergelijke kleding te kopen als je een beetje van fashion houdt. Een uitzondering hierop is rood met zwarte stippen. Door fashion kenners wordt dit vaak als een tijdloos design beschouwd. Indien je voor een kledingstuk met stippen wilt gaan, kies dan dus voor rood met zwarte stippen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *