Schoenen

Exclusieve herenschoenen

Exclusieve herenschoenenChelsea boots zijn lage enkellaarsjes die geen hak hebben, ze zijn bedoeld voor zowel vrouwen als mannen. De enkellaarsjes zijn vernoemd naar de Londense wijk waar ze in de jaren ’50 ontstonden, namelijk Chelsea. Er hing daar in die tijd een culturele unieke uitgelaten sfeer, waar het krioelde van de schrijvers, kunstenaars, acteurs en modeontwerpers. Naast hun passie voor kunst en creativiteit deelden ze nog iets anders samen. Zo droegen ze allemaal dezelfde soort schoenen die bestonden uit een kort en plat zwart laarsje. Vernoemd naar deze Engelse wijk, dit laarsje is tegenwoordig bekend als de Chelsea boot, een klassieker die nu niet alleen binnen Engeland populair is, maar ook in andere landen zoals in Nederland. Het laarsje dat nu in de meeste modebladen te zien is wordt steeds populairder.

Het leukste is dat deze laarsjes bijna overal bij passen, het maakt niet uit wat je draagt ze zijn altijd leuk te combineren. Of je nu een strakke jeans draagt, een kort rokje, een high waisted pant of een baggy broekje, het staat er perfect bij. Ook de hakken van de Chelsea boots zijn heel laag, wat ervoor zorgt dat je geen klachten krijgt aan jouw voeten. Niet alleen voor de vrouwen zijn deze laarzen populair, maar nu ook voor de heren. Chelsea Boots zijn leuke schoenen waar je blij van wordt.

Chelsea boots voor heren

De Chelsea Boots zonder hak zijn nu ook erg geliefd bij de heren. Momenteel is er een grote collectie van laarzen die voor de heren makkelijk te dragen zijn. Ook als je van dat extra accent houdt zijn er nu ook genoeg leuke laarzen met ritssluitingen. De exclusieve herenschoenen passen zich aan de vorm van je voet aan zodat ze altijd helemaal perfect zitten en je absoluut geen klachten aan je voeten zult krijgen. Nadat je de schoenen een keer gedragen hebt, wil je geen andere schoenen meer. Bekijk snel de nieuwe collectie van deze exclusieve herenschoenen en laat je verrassen. De Chelsea Boots bevatten een hoge kwaliteit met een bijzondere stijl. De collectie heeft genoeg boots voor iedereen. Om de schoenen goed te kunnen combineren zijn er verschillende kleuren aanwezig zoals zwart, grijs, bruin, wit, blauw en nog veel meer. Dankzij de strakke lijnen van de laarzen passen de Chelsea boots voor heren zowel onder een pak als onder jeans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *